Over ons

Welkom op de website van CursusBHV.nl.

alt text for imageAl ruim 10 jaar verzorgen wij cursussen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV). U vindt onze cursuslocaties verspreid door heel Nederland. Door onze ruime ervaring op het gebied van bedrijfsveiligheid zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van BHV. Wij regelen voor u de cursus, het lesmateriaal, de lunch en de examenaanvragen. Deze examens worden aansluitend aan de cursus afgenomen door een gecertificeerd NIBHV-docent. Daardoor weet u zeker dat u en uw medewerkers goed en efficiënt opgeleid worden. Bovendien informeren we u voordat de geldigheid van uw NIBHV diploma verloopt. Zo kunt u als bedrijf blijven voldoen aan de Arbo-wet.

Niet alleen voor cursussen bent u bij CursusBHV.nl aan het juiste adres. Wij kunnen tevens het totale veiligheidsconcept van uw bedrijf samen met u doorlichten en u hierin kundig adviseren.

Kwaliteit
Wij zijn een erkend opleidingsinstituut en gecertificeerd door het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Hierdoor heeft u de garantie dat onze cursussen en trainingen voldoen aan de laatste NIBHV-kwaliteitseisen. Het NIBHV controleert en certificeert de bij het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening aangesloten opleiders.

Incompany training
Alle cursussen kunnen we bij u als training op locatie verzorgen. Het grote voordeel daarvan is dat we de training afstemmen op uw specifieke situatie en wensen. Belangrijke vragen en/of problemen uit uw dagelijkse praktijk kunnen aan bod komen. De lestijden, de locatie en de data van de trainingen bepaalt u zelf.

Wij gaan voor kwaliteit en eenvoud en hopen u spoedig te ontmoeten!

Contact

alt text for image

CursusBHV.nl
Postbus 1161
4801 BD Breda
Tel: 0162-466055
Fax: 0162-466699
E-mail: info@cursusbhv.nl


CursusBHV