Herhaling BHV

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Met deze eendaagse Herhalingscursus BHV blijft uw kennis up-to-date en kunt u adequaat reageren in noodsituaties. Het regelmatig trainen van de vaardigheden is noodzakelijk om aan de eisen van de Arbo-wet te voldoen. De cursus Herhaling BHV is net als de basiscursus BHV een praktische cursus en dus zeker niet saai! Elk jaar staat een ander the centraal waardoor de training steeds boeiend blijft. Door het jaarlijks wisselende thema, ligt de nadruk elke jaar op andere vaardigheden. Zo blijven onze cursisten geboeid en vaardigheden blijven goed getraind. In het cursusjaar 2015-2016 zijn de thema’s Eerste Hulp bij drugs en een Brand en Ontruimingscommunicatieoefening.

2. Voor wie

2. Voor wie

De cursus is bestemd voor mensen die in hun bedrijf als BHV-er zijn aangesteld. Hopelijk is het niet nodig de geleerde BHV-kennis in praktijk te brengen. De BHV-vaardigheden moeten echter ten alle tijden geoefend worden. Dat kan tijdens de cursus Herhaling BHV. Door deelname aan deze cursus blijven niet alleen uw vaardigheden getraind, ook de geldigheid van uw NIBHV diploma wordt met een jaar verlengd. Heeft u nog geen diploma BHV? Dan kunt u de basiscursus BHV volgen.

3. Examen

3. Examen

Er is geen theorie-examen aan het einde van de dag zoals bij de BHV cursus. De docent beoordeelt uw praktijkverrichtingen gedurende de dag. Zijn alle gedane verrichtingen voldoende dan ontvangt u het NIBHV Herhalingscertificaat en de legitimatiepas. Beide hebben een geldigheidsduur van één jaar.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
Thema Uitwendige wonden
  Gebruik AEDBlussen van brand
   ReanimatieOntruimen
    Brandgevaar Kneuzingen
    Error parsing XSLT file: \xslt\CourseLocations.xslt

    5. Kosten

    Het cursusgeld voor de cursus Herhaling BHV bedraagt € 275,-. Dit bedrag is inclusief lesmaterialen, certificering en dagarrangement, exclusief btw.

    Direct inschrijven

    CursusBHV