In 1 dag BHV-er! Basis BHV E-study en praktijkdag (Blended learning)

Direct inschrijven

De snelste manier om bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden. U neemt zelf de theorie door, in uw eigen tijd, plaats en tempo. Tijdens de de praktijkdag begeleiden onze docenten u. De praktische vaardigheden worden getraind. Na deze dag kunt u als BHV-er, Eerste Hulp verlenen en een beginnende brand bestrijden.

1. De Cursus

1. De Cursus

De cursus BHV is een zeer praktisch ingerichte cursus en dus zeker niet saai! Deze Blended learning opleiding tot BHV-er bevat twee onderdelen. 1. De theorie: Deze neemt u in uw eigen tijd, plaats en tempo door. Na inschrijving krijgt u van ons een inlogcode die toegang geeft tot de lesstof. Aan de hand van voorbeelden, tekst en films worden er praktijksituaties geschetst. Vanuit deze situaties wordt de theorie uitgelegd. Om u goed op het examen voor te bereiden zitten er ook oefentoetsen in het lespakket. 2. Praktijkdag: Tijdens deze dag leert u alle vaardigheden die een BHV-er nodig heeft. Eén dagdeel staat in het teken van Eerste Hulp. U leert wat u moet doen bij verschillende soorten letsels. Ook het bedienen van de AED wordt getraind. Het tweede dagdeel leert u een beginnende brand te bestrijden.

2. Voor wie?

2. Voor wie?

Een specifieke vooropleiding is niet vereist om aan deze cursus BHV deel te nemen. Een BHV-er kan overal in de organisatie werken.

3. Examens

3. Examens

De zelfstudie (het e-study gedeelte) bestaat uit 4 modules. Alle 4 sluit u ze af met een toets. Haalt u voor elke toets een voldoende dan kunt u een toelatingscertificaat uitprinten. Deze geeft u toegang tot de praktijkdag. Deze praktijkdag sluit u af met een meerkeuze NIBHV examen. U verrichtingen worden ook beoordeeld tijdens deze dag, door onze docent. Heeft u alles goed doorlopen dan ontvangt u een NIBHV Basisdiploma, certificaten en een legitimatiepas met een geldigheidsduur van één jaar. Door elk jaar de Herhalingscursus BHV te volgen, kunt u de geldigheid jaarlijks verlengen. U blijft dan als officieel BHV-er geregistreerd staan. Voor het NIBHV examen en de certificering betaalt u € 25,- per onderdeel-.

4. Programma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
Bedienen van AED Blussen
  BrandwondenWervelletselsen
   OogletselsOntwrichtingen
    Kneuzingen Verstuikingen
    Error parsing XSLT file: \xslt\CourseLocations.xslt

    5. Kosten

    Het cursusgeld voor de Blended Learning Basis BHV met praktijkdag bedraagt € 295,-. Dit bedrag is inclusief E-learning lesmateriaal, examen, certificering en een dagarrangement, exclusief btw.

    Direct inschrijven

    CursusBHV