Basiscursus EHBO

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Een EHBO cursus kan van levensbelang zijn! Tijdens deze basiscursus EHBO leert u op juiste wijze Eerste Hulp verlenen. De cursus EHBO duurt drie dagen, Deze lesdagen starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur. U leert alles dat nodig is om Eerste Hulp te kunnen verlenen. Lotusslachtoffers maken de praktijkoefeningen zo realistisch mogelijk. Zij spelen ongevalsituatie op levensechte wijze na. Zo leert u de theorie direct toe te passen in de praktijk. Dit maakt de Basiscursus EHBO boeiend en dynamisch.

Alle EHBO-docenten van cursusBHV.nl werken conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Zo bent u verzekert van een goede kwaliteit en een geldige certificering.

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze EHBO-cursus is bedoeld voor iedereen die op verantwoorde wijze, eerste hulp wil bieden bij ongevallen. Deze cursus gaat dieper in op de materie ‘eerste hulp’ dan de BHV-cursus. Na deze basiscursus EHBO kunt u in meer situaties, gerichter hulp bieden.

3. Examen

3. Examen

Op de derde dag sluit u de Basiscursus EHBO af met een erkend Oranje Kruis EHBO examen. Dit examen bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Bij goed gevolg ontvangt u het Oranje Kruis Diploma Eerste Hulp. Het examengeld bedraagt € 64,50. Het Diploma Eerste Hulp behoudt twee jaar zijn geldigheid, mits u jaarlijks deelneemt aan de Herhalingscursus EHBO.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
Gebruik AED5 belangrijke punten bij verlenen van EHBO
  ShockStoornissen in bewustzijn en ademhaling
   BrandwondenStilstand bloedsomloop
    VergiftigingErnstige uitwendige bloedingen
     Botbreuken Menselijk lichaam
     Error parsing XSLT file: \xslt\CourseLocations.xslt

     5. Kosten

     De kosten voor de Basis EHBO cursus bedragen € 595,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, oefenmateriaal, examenkosten en drie dagarrangementen, exclusief btw.

     Direct inschrijven

     CursusBHV