Basiscursus EHBO

Direct inschrijven

1. De cursus

1. De cursus

Een EHBO cursus kan van levensbelang zijn! Tijdens deze basiscursus EHBO leert u op juiste wijze Eerste Hulp verlenen. De cursus EHBO duurt drie dagen, Deze lesdagen starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur. U leert alles dat nodig is om Eerste Hulp te kunnen verlenen. Lotusslachtoffers maken de praktijkoefeningen zo realistisch mogelijk. Zij spelen ongevalsituatie op levensechte wijze na. Zo leert u de theorie direct toe te passen in de praktijk. Dit maakt de Basiscursus EHBO boeiend en dynamisch.

Alle EHBO-docenten van cursusBHV.nl werken conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Zo bent u verzekert van een goede kwaliteit en een geldige certificering.

2. Voor wie

2. Voor wie

Deze EHBO-cursus is bedoeld voor iedereen die op verantwoorde wijze, eerste hulp wil bieden bij ongevallen. Deze cursus gaat dieper in op de materie ‘eerste hulp’ dan de BHV-cursus. Na deze basiscursus EHBO kunt u in meer situaties, gerichter hulp bieden.

3. Examen

3. Examen

Op de derde dag sluit u de Basiscursus EHBO af met een erkend Oranje Kruis EHBO examen. Dit examen bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Bij goed gevolg ontvangt u het Oranje Kruis Diploma Eerste Hulp. Het examengeld bedraagt € 64,50. Het Diploma Eerste Hulp behoudt twee jaar zijn geldigheid, mits u jaarlijks deelneemt aan de Herhalingscursus EHBO.

4. Cursusprogramma

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
Gebruik AED5 belangrijke punten bij verlenen van EHBO
  ShockStoornissen in bewustzijn en ademhaling
   BrandwondenStilstand bloedsomloop
    VergiftigingErnstige uitwendige bloedingen
     Botbreuken Menselijk lichaam

     5. Kosten

     De kosten voor de Basis EHBO cursus bedragen € 545,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, oefenmateriaal, examenkosten en drie dagarrangementen, exclusief btw.

     Direct inschrijven

     CursusBHV