Avondcursus BHV Herhaling

Direct inschrijven

Nu is er voor diegene die overdag geen tijd hebben de avondcursus Herhaling BHV. Verleng uw NIBHV diploma een jaar en houdt kennis en vaardigheden up-to-date! Dat kan middels deelname aan de avondcursus Herhaling BHV. Zo voldoet u als werkgever aan de wettelijke verantwoordelijkheid om voor een veilige werkplek te zorgen. De BHV Herhalingscursus heeft een jaarlijks wisselend thema en blijft daardoor steeds een boeiende en afwisselende training.

1. Cursus

1. Cursus

Deze avondcursus bestaat uit twee lesavonden van 18.00 tot 21.30 uur. Hierin worden de hoofdpunten van de basiscursus BHV opnieuw geoefend. Onze ervaren docenten verzorgen deze korte praktijkgerichte cursus. Door het jaarlijks wisselende thema, ligt de nadruk elke jaar op andere vaardigheden. Zo blijven onze cursisten geboeid en vaardigheden blijven goed getraind. In het cursusjaar 2015-2016 zijn de thema’s Eerste Hulp bij drugs en een Brand en Ontruimingscommunicatieoefening.

2. Voor Wie?

2. Voor Wie?

BHV-ers in het bezit van een BHV-diploma kunnen deelnemen aan deze cursus.

3. Examens

3. Examens

Gedurende de cursus beoordeelt de docent de praktijkhandelingen die u verricht. Sluit de avondcursus met voldoende resultaat af, en ontvangt het NIBHV Herhalingscertificaat en een legitimatiepas. Het certificaat en de legitimatiepas hebben een geldigheidsduur van één jaar.

4. Programma

Onderwepen
AEDBlussen
  Wonden Kneuzingen
   Verstuiking Thema '12-'13

   5. Kosten

   Het cursusgeld voor de avondcursus BHV herhaling bedraagt € 255,-. Dit bedrag is inclusief lesmaterialen, certificering en avondarrangement, exclusief btw.

   Direct inschrijven

   CursusBHV